Skip to main content

Startschot nieuw WK valt samen met jubileum

By 1 december 2017Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

1 december. Een datum die rood is onderstreept in veel agenda’s: de start van het 23ste WK. Ook is Handbal Inside vandaag jarig!

Advertentie

Twee jaar geleden liet het nieuwsplatform voor het eerst van zich horen. In aanloop naar het 22ste WK, georganiseerd in Denemarken, dook Handbal Inside op. Een kleine drie weken later schitterden de Oranjedames plots in de finale tegen Noorwegen.

‘Inside Leipzig’
Twee jaar later staat een nieuw mondiaal eindtoernooi voor de deur. In Duitsland gaat Nederland opnieuw op zoek naar goud. Uiteraard gevleugeld door Handbal Inside. De komende weken kun je op het nieuwsplatform inschakelen voor het laatste WK-nieuws.

Zo is de redactie op 4, 5, 6 en 7 december te vinden in Leipzig. Vanuit de Duitse speelstad laat Handbal Inside door middel van korte video’s de liefhebber nóg meer genieten. Naast de uitzendingen van Ziggo Sport en de updates van de NOS schotelen we je met ‘Inside Leipzig‘ een nóg grotere dosis handballiefde voor.

Duitsland – Kameroen
Om 19:00 geven Duitsland en Kameroen het startschot voor het WK. De poulegenoten van de Oranjedames openen het eindtoernooi in Leipzig. Zaterdagavond om 18:00 is het de beurt aan het keurkorps van Thomsen, wanneer de nationale ploeg oog in oog met Aziatisch kampioen Zuid-Korea staat.

Advertentie