HC Groot Venlo strandt bij laatste acht van Europa

By 16 maart 2024Buitenland, Voorpagina

HC Groot Venlo heeft ook de tweede pot van MSK IUVENTA Michalovce verloren waardoor de Limburgers vanavond in de kwartfinale van de EHF European Cup zijn gestrand.

Halverwege de met 25-27 verloren thuiswedstrijd stond het nog gelijk. Vlak voor rust in Venlo maakte linkspoot Becky van Nijf de 12–12.

Grummel en Rovers
In de tweede helft kwamen de Slowaken weer op voorsprong en gaven deze niet meer uit handen. In het heenduel van vorige week werd het al 30-18 voor de koploper van de MOL Liga MSK IUVENTA Michalovce.

Met zes doelpunten maakte Sharon Grummel (foto) vanavond namens HC Groot Venlo de meeste goals. De rechteropbouwer vond zes keer het Slowaakse net. Ook doelvrouw Liza Rovers scoorde bij de laatste acht van Europa maar weer eens een ruime voldoende.