Skip to main content

5 interessante nieuwelingen in de Super Handball League

Na twee speelrondes van de Super Handball League kan gesteld worden: de competitie is een aantal interessante nieuwelingen rijker. Een lijstje.

Advertentie

1. Nassim Bellahcene
Volendam heeft uitstekend gereageerd op de terugkeer van Lucas Schneider naar thuisland Duitsland. Positiegenoot Nassim Bellahcene is de balvaste schutter die de huidige nummer twee van de competitie op weg helpt.

2. Dani Blom
Samen met Peter Schoenaker, die namens Bevo en Sporting Pelt al eens in de BENE-League uitkwam, is de linkerhoekspeler via DFS Arnhem bij Houten terechtgekomen. Afgelopen weekend pikte Blom in Antwerpen twee zoete punten op.

3. Julian Mumme (foto)
Grote schoenen om te vullen en de Duitse middenopbouwer van Bevo is al een eindje op weg. Opvolger van Dario Polman Mumme speelde afgelopen jaar namens TV Aldekerk in de derde Bundesliga en heeft zich in Panningen al in de basis gespeeld.

4. Rafal Przybylski
De 33-jarige Pool is met zijn twee meter nu al een attractie in België. Przybylski, de concurrent van landgenoot Tido Bierkens, speelde jarenlang op Europees niveau en kan Achilles Bocholt zo met al zijn ervaring uit de penarie helpen.

5. Marek Skwarczynski
Skwarczynski was vorig jaar eredivisionist met E&O, maar heeft samen met Anes Devedzic de overstap naar de Super Handball League gemaakt. Onder Sven Hemmes kan de jeugdinternational, pas 18 jaar, in Zwartemeer rekenen op veel speelminuten.

Foto: FotoReza

Advertentie