Skip to main content

Aanwinst Van Zeijl: “Ik ben zó warm ontvangen”

Nieuweling Thijs van Zeijl (18) maakt een goede indruk bij WHC/Hercules. Dat is ook Peter Lotman opgevallen.

Advertentie

De verslaggever van het AD riep de jonge goalie een week geleden tijdens de derby met Hellas uit tot ‘MOTM’ en zo sprak Lotman in aanloop naar het competitieduel van WHC/Hercules met E&O Van Zeijl.

“Ik ben zó warm ontvangen”, vertelt de aanwinst in de krant. Van Zeijl heeft in de provincie een verleden bij Quintus, maar keepte de afgelopen twee seizoenen voor Aalsmeer.

Hij vervolgt: “De klik was er meteen met de spelers, de staf en met collega-keeper Lars Hemmes. De samenwerking met hem is heel goed. Hij heeft de nodige ervaring en daardoor leer ik veel van hem. We kunnen tegen elkaar zeggen wat we willen. Heel open en eerlijk en we kunnen het goed met elkaar vinden.”

Tegen Hellas was Van Zeijl beslissend voor WHC/Hercules waardoor de wit-blauwen de ranglijst in de eredivisie aanvoeren. “Ik verwacht dat we onze doelstellingen kunnen waarmaken en bovenin de eredivisie blijven meedraaien. En ik hoop dat ik veel speelminuten mag mag om het team te helpen.”

WHC/Hercules ontvangt vanavond in sporthal Boswijk E&O. Van Zeijl besluit: “Uiteraard gaan we voor de volle winst. Daar zullen we keihard voor moeten werken. Maar met de kracht en de beleving van ons team op dit moment moet dat kunnen lukken.”

Foto: FotoReza

Advertentie