Hurry-Up maakt er tegen Houten precies veertig

In speelronde drie van de SHL is Hurry-Up van de nul afgekomen. Met Houten op bezoek maakten de Zwartemeerders er precies veertig.

Drie tellen voor het eind scoorde Sander Bos de laatste van de partij. De rechterhoek bepaalde de eindstand tussen Hurry-Up en Houten op 40-31.

Voorafgaand aan het treffen met de Utrechters verloor de ploeg van Sven Hemmes van koplopers Visé en Volendam. Houten, dat in de vorige speelronde bij Sasja HC won, kon in Drenthe tot 8-7 mee.

20-13 halverwege
Daarna sloeg Hurry-Up een gaatje. Emiel Hoogland maakte de 11-7. Daar gingen goede reddingen van oud-doelman van Houten Bjorn Brachten vooraf.

Tegen zijn vorige club maakte de goalie uit Arnhem het uur vol. Na 20-13 bij rust zag Brachten dat zijn ploeggenoten ook de de tweede helft twintig keer scoorden.

Goncalo Gracio
Namens Hurry-Up vond Goncalo Gracio (foto) het vaakst het net. Zo tekende de Portugese penaltyspecialist aan voor het eerste en enige verschil van tien (35-25).